Украина и Беларусь

Украина и Беларусь

среда, 13 августа 2014 г.

Яку професію обрати?

Ми вирішили порівняти ТОП-10 найактуальніших професій в Україні та Білорусі. Ми взяли найбільш затребуваний фах станом на 2014 рік, і з цього зробили висновок, що наші країни на даний час потребують фахівців з ІТ-технологій, менеджменту, інженерії та юрисдикції.
Давайте ж дізнаємося, .що роблять люди цих професій:

Юристи
Юристів зараз дуже багато, але хороших, як і раніше, мало. До речі, ця професія знову стане елітарною: держава з кожним роком все більше урізує бюджетні місця у вишах за цією спеціальністю.
Програмісти
Це зрозуміло - програмами користуются всі, а написати їх можуть лише одиниці. Ось за цими одиницями і полюють кращі вітчизняні та зарубіжні компанії.
Менеджери
Знайти хорошого фахівця, на якого можна покластися, і узяти до себе на роботу - не так вже і легко. Саме тому, можливо, в близькому майбутньому ця професія буде досить потрібна. 

Інженери
Хороші інженери потрібні майже усім країнам. А як же без доріг і мостів?Інженери входять до найдефіцитніших фахівців, тобто, вони дуже потрібні.

 
 Також ми вирішили заглянути в майбутнє. Через 4-5 років за даними журналу "Forbes" Україна  потребуватиме спеціалістів в області медицини, програмування, інженерії та нанотехнологій. А в Білорусі в майбутньому затребуваними стануть спеціалісти в галузі легкої промисловості. Тож бажаємо успіху у виборі майбутньої професії!

Комментариев нет:

Отправить комментарий